Boekenbeurs - Wereldhaven voor boeken

Creatief Schrijven/Schrijflab

Het Schrijflab

Experimenteren met letters, woorden en zinnen
 

Het Schrijflab op de Boekenbeurs is de place to be voor iedereen die iets wil doen met zijn zelfgeschreven woorden. Wil je jouw teksten beter maken, feedback krijgen, publiceren, lezers of toeschouwers vinden? Of het nu jouw eerste letters op papier zijn of je al een afgewerkt manuscript hebt, er is voor ieder wat wils. In het Schrijflab stomen we je klaar om van jouw schrijfcarrière een succes te maken. 

Programma Schrijflab

Elke beursdag om 11u kun je experimenteren tijdens een workshop, van fantasy over creativiteit tot personages. In een klein groepje spitten de deelnemers samen met een vakspecialist een bepaald onderwerp uit en klimmen ze in de pen.

In de namiddag, telkens om 14u, is er in het Schrijflab een aanbod aan meet en greets met auteurs en vakspecialisten, pitches bij uitgevers en literaire tijdschriften en literaire spreekuren, waarbij je feedback krijgt op jouw tekst.

Om 17u nodigt Creatief Schrijven vzw elke dag een inspirerende spreker uit in het Schrijflab. Iemand die je een dosis frisse schrijfideeën geeft.

Ontdek het volledige programma hieronder en doe mee! 

 

Test je Azertyfactor

In het Schrijflab kun je ook jouw Azertyfactor testen. Een originele hersenscanner vertelt in een oogwenk hoe het met je Azertyfactor gesteld is. Die Azertyfactor is de x-factor voor schrijvers, een mix van kenmerken die cruciaal zijn om anno 2019 een schrijfcarrière uit te bouwen.

Azertyfactor, het online kansenplatform van Creatief Schrijven vzw, telt meer dan 6.000 gebruikers en vierde ondertussen zijn vijfde verjaardag met het boek Mijn Azertyfactor, aan de slag met schrijftalent (Uitgeverij Vrijdag). Het boek bevat een eigenzinnige selectie van teksten door Vitalski, voorzien van scherpzinnige commentaren en prikkelende schrijfopdrachten. Verkrijgbaar op de Boekenbeurs.

Azertyfactor.be 

 

Programma

dinsdag 29 oktober

woensdag 30 oktober

donderdag 31 oktober