Boekenbeurs - Wereldhaven voor boeken

Scholen - praktische info

Op de Boekenbeurs

  • Het bevestigingsformulier dat je per mail in oktober van Boek.be zal ontvangen is het toegangsticket. Je overhandigt het aan de controleur die de gegevens nakijkt en aanpast waar nodig. (bv. minder leerlingen dan het vermelde aantal, gsmnummer extra begeleider...)
  • Rugzakken en grote handtassen zijn niet toegelaten. Jassen en rugzakken blijven dus bij voorkeur in de bus! De leerlingen kunnen hun eigen spullen alleen mee naar binnen nemen in een zelf meegebrachte doorzichtige tas.
  • Wanneer je plaatsen reserveert voor de lunch in de cafetaria voor scholen achteraan hal 4 is één consumptie per leerling verplicht, ter plaatse contant te betalen. Eigen lunchpakket is toegelaten.

FAQ

Als je online reserveert, kunnen zij hun vrijkaarten tijdens de schooldagen niet gebruiken. 

Aan de ingang zal de controleur checken hoeveel leerlingen en begeleiders er zijn. Indien nodig past hij het aantal aan op je bevestigingsformulier. De facturatie gebeurt achteraf op basis van dit document.

Ja, op voorwaarde dat ze in groepjes blijven en de afspraak over het verzamelpunt en de vertrektijd naleven. 

Ja, ook op schooldagen zijn er talloze auteurs die hun boeken signeren. Een overzicht van de signerende auteurs per dag vind je vanaf 8 oktober in het menu ‘Signeersessies’. Wie boeken van thuis meebrengt om te laten signeren, moet deze bij Ingang 1 of 2 aan de Infobalie aanmelden (er wordt een sticker op geplakt). 

Nee. Maak duidelijke afspraken met de leerlingen over het verzamelpunt en de vertrektijd.

Andere vragen

Heb je op deze website en in de FAQ's geen antwoord op je vraag gevonden? Stuur dan je vraag naar scholen@boekenbeurs.be