Boekenbeurs - Wereldhaven voor boeken

Boekenbeurs 2020 logo
interview

De zachte weg - Ann Simons

6 november 13U15

Lannoo

Nee, dit boek zal je leven niet veranderen.

Dat moet je zelf doen. Zoals Ann Simons deed. Na haar olympische medaille in 2000 in Sydney ging de Belgische topjudoka het gevecht van haar leven aan. Zonder duidelijke tegenstander, zonder applaus, zonder podium. Om opnieuw iemand te worden in een bedrijfswereld die niet op haar zat te wachten.

Door om te gaan met de ander leerde ze zichzelf kennen. Ze zag parallellen tussen de wedstrijdmat en de werkvloer, de verdiensten en valkuilen van verschillende soorten leiderschap, de complementariteit van ondersteunen en ondernemen. Er tekende zich een zachte weg af, een pad naar zelfrealisatie dat de mens verbindt met de maatschappij.

Dit boek geeft richting aan deze stuurloze tijden vol socio-economische, ecologische en technologische uitdagingen. Het wil inspireren tot meer creativiteit en solidariteit. Een gids zijn. Wie ben je? Waarom doe je wat je doet? Hoe verwezenlijk je je dromen? Hoe help je anderen die van hen waar te maken? Vaak blijkt de zoektocht belangrijker dan het antwoord. Onderweg ís de weg.

De zachte weg

De zachte weg

Ann Simons

ISBN: 9789401469944

Uitgeverij: Uitgeverij Lannoo

Genre: bedrijfskunde algemeen, Management, business en recht, Management leidinggeven, coachen, Management, business en recht, Management