Boekenbeurs - Wereldhaven voor boeken

Met andere lezers en een auteur samen in de trein naar de Boekenbeurs!

21 oktober 2019

In samenwerking met onder meer Davidsfonds, Iedereen Leest en Confituur, wil TreinTramBus meer mensen op de trein naar de Boekenbeurs krijgen. Daarbij legt de organisatie de nadruk op de beleving onderweg. Zo begint de Boekenbeurs al in het station en op de trein.

TreinTramBus brengt auteurs en lezers samen op de trein. Auteurs die zich engageerden vertrekken vanuit alle provincies. Het gaat onder meer om Luuk Gruwez, David Troch, Dirk Bracke, Griet Opdebeeck, Diane Broeckhoven, Jo Gisekin, Maarten Inghels, Louis Van Dievel, Toni Coppers, Koen Stassijns, Bettie Elias, Joost Vandecasteele... De volledige lijst met auteurs kan je hier raadplegen. 

De auteur vult in hoe de treinrit verloopt: voorstelling van een nieuw boek, gedichten voordragen, in gesprek gaan met de lezers, voorlezen uit eigen of andermans werk… TreinTramBus regelt de tickets naar de Boekenbeurs en zorgt ervoor dat je de auteur vindt op het perron of op de trein. Je eigen bijdrage is €5 per persoon. Daarvoor krijg je een enkel treinticket naar de Boekenbeurs, een gereserveerde plaats op de trein en de ontmoeting met de auteur. Het tramticket tot aan de Boekenbeurs krijg je er ook bij. Inschrijven kan eenvoudig hier.

Reis samen met een auteur via de trein naar de Boekenbeurs

Alle praktische info en inschrijven