Boekenbeurs - Wereldhaven voor boeken

Boekenbeurs 2020 logo

L&M Books

Welkom op de pagina van L&M Books. 
L&M Books is geen uitgeverij maar wel wat in het boekenvak een “distributeur” genoemd wordt. Dat betekent dat wij de commerciële belangen (sales en PR) van verschillende uitgeverijen behartigen: wij zorgen er voor dat u uw geliefkoosde boeken kan vinden in de Vlaamse boekhandels en we zullen voor deze boeken ook zoveel mogelijk persaandacht proberen creëren.
L&M Books is distributeur voor een groot aantal Nederlandse uitgeverijen zoals Gottmer, Prometheus, Singel Uitgeverijen, Xander uitgevers om er maar enkele te noemen. Deze uitgeverijen hebben naast internationale auteurs, ook heel wat vooraanstaande, Vlaamse auteurs in hun portfolio (zoals Bart Moeyaert, Kristien Hemmerechts, Bjorn Soenens, Griet Op de Beeck, Herman Brusselmans, Tom Lanoye,…).

Op de ‘alternatieve boekenbeurs’ zullen vele belangrijke Vlaamse en Nederlandse auteurs van deze uitgeverijen in gesprek gaan met Tom de Cock in de Boekenmarathon. Het gaat om: P.F. Thomèse, Aleksandr Skorobogatov, Bart Moeyaert, Hans Depelchin, Kristien Hemmerechts, Mohamed Ouaamari, Herman Brusselmans, Kader Abdolah, Pieter Waterdrinker, Arthur Japin, Esther Gerritsen, Emy Koopman, Joke van Leeuwen, Tofik Dibi, Ilja Leonard Pfeijffer, Joost Oomen, Edward Van de Vendel en Gaea Schoeters.

De vliegende reporter van de VRT zal boeiende reportages brengen rond de tentoonstelling van Bart Moeyaert en Peter Van den Ende, een food delivery van Amarylis De Gryse, de boektrailer die Kim Duchateau maakte voor de nieuwe roman van Marnix Peeters, het nieuwe werk van auteur en illustrator Benjamin Leroy en Merel Eyckerman, een leuk voorleesmoment van Leo Timmers en de Dead ladies show van Gaea Schoeters.

In deze bizarre coronatijden loopt alles een beetje anders. Ook de boekenbeurs. Wij hopen dat u toch kan genieten van de auteursgesprekken en reportages.
Tom Lanoye deed in Humo deze oproep : koop uw boeken dit jaar massaal bij een boekhandel in uw buurt. En léés ze.
Daar zijn we het volmondig mee eens. Steun aub uw plaatselijke boekhandel in deze voor iedereen uitdagende tijden.

Veel leesplezier

Het L&M Books team

Meer informatie over L&M Books en de uitgevers die wij vertegenwoordigen kan u hier vinden: www.lmbooks.be