Boekenbeurs - Wereldhaven voor boeken

Evenementen in Hal 4XL

Hal 4 van Antwerp Expo heeft er een zusje bijgekregen: Hal 4XL. Met de Boekenbeurs willen we graag deze nieuwe locatie vullen met exclusieve namen zoals Bill Bryson, Donna Hay, Geert Mak en Dirk De Wachter. Een overzicht van deze niet te missen activiteiten:

Exclusief diner met Donna Hay

Op vrijdag 1 november is de Australische kok en TV-persoonlijkheid Donna Hay te gast op de Boekenbeurs in Antwerpen. Ze gaat gaat in gesprek met bestsellerauteur Pascale Naessens.

Donna Hay & Pascale Naessens: 1 november 2019, 19 uur, hal 4xl

Lezing van topauteur Bill Bryson

Op 2 november komt topauteur Bill Bryson om 14 uur naar de nieuwe hal 4XL, waar hij een exclusieve lezing zal geven. Hij komt er zijn nieuwste boek Het lichaam, een reisgids voorstellen. 

Bill Bryson: 2 november 2019, 14 uur, hal 4XL

Dirk De Wachter over de kunst van het ongelukkig zijn

In De kunst van het ongelukkig zijn gaat Dirk De Wachter in op grote vraagstukken die ons leven bepalen. Vanuit een constante verwondering leert hij ons om na te denken over wat gelukkig zijn echt kan betekenen.

Dirk De Wachter, 3 november 2019, 13 uur, Hal 4XL

Knack in gesprek met Geert Mak

Op 6 november gaat Knack-hoofdredacteur Bert Bultinck in gesprek met Geert Mak over zijn nieuwste boek, Grote verwachtingen - In Europa 1999-2019. Mak beschrijft en duidt hierin de eerste twee decennia van deze eeuw. 

Geert Mak: 6 november 2019, 19 uur, HAL 4XL