Boekenbeurs 2018

De Boekenbeurs

  • Wanneer? Zondag 28 oktober t/m zondag 4 november, en donderdag 8 t/m zondag 11 november
  • Waar? Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen
  • Openingsuren? Van 10u tot 18u. Twee nocturnes op vrijdag 2 en donderdag 8 november, telkens tot 22u.

Woord aan het woord

Deze editie van de Boekenbeurs maakt de scène vrij voor het woord in al zijn vormen: gesproken, geschreven, getekend, gedrukt, gefluisterd, geschreeuwd, gehoord.

Er komen debatten met toonaangevende stemmen, over actuele onderwerpen. Gerenommeerde schrijvers gaan met elkaar in gesprek. Poëzie op het podium met dichters uit de Lage Landen. Debutanten treden voor het voetlicht en de Boekenbeurs gaat op zoek naar nieuw talent.

Te gast op de Boekenbeurs

Auteurs en illustratoren gaan in gesprek met elkaar en met het publiek en signeren en animeren. Kies uit de ruim 200 programmapunten om je bezoek aan de Boekenbeurs een extra impuls te geven.

Actieve beleving

Ruim 90 standen maken zich op voor het hoogfeest van het boek en zorgen voor een verrassende ontdekkingstocht van nieuwe boeken. Ze inviteren je om kennis te maken met hun signerende bekende en minder gekende pennen en prikkelen je met acts en live sessies, workshops, lezingen en speed dates.

Live gesigneerd

De Boekenbeurs verwelkomt opnieuw honderden binnen- en buitenlandse auteurs die met plezier een persoonlijke krabbel in je boeken zetten. Zoek de signeersessie van je favoriete auteur door zijn/haar naam in het zoekveld in te tikken of bekijk de signeerslijsten per dag via de dagknoppen hierboven (vanaf begin oktober).

Wie organiseert de Boekenbeurs?

De Boekenbeurs is een initiatief en organisatie van Boek.be vzw, de vakvereniging van Vlaamse uitgevers, boekhandelaars en importeurs, en kwam tot stand met de medewerking van Stad Antwerpen, Fintro, NMBS, KU Leuven, Gezinsbond, Ritcs, Beemster, en in samenwerking met Radio 1, Knack en één.

Algemene voorwaarden, privacy en verkoopsvoorwaarden

Heb je vragen over onze algemene voorwaarden, privacybeleid of verkoopsvoorwaarden? Kijk dan hier

Algemene voorwaarden 

Privacybeleid

Verkoopsvoorwaarden

Vragen staat vrij

Heb je een specifieke vraag over de Boekenbeurs, kijk dan eerst bij de FAQ of daar een antwoord staat.

Vind je het antwoord echt niet op deze website terug? Stuur dan je vraag naar info@boekenbeurs.be.