Minestrone Culinaire Uitgeverij

Aantal titels op de stand: 
54

Welkom bij Minestrone, de culinaire uitgeverij voor lezers die willen genieten van elke boekbladzijde.

Minestrone gebruikt in zijn boeken veel oude kunstdruktechnieken: goud op snee, zeefdruk, puff-inkt, acht kleurendruk, hoogwaardige fotografie op premium papiersoorten gedrukt en oosterse bindtechnieken.
Het zijn kookboeken voor kunstliefhebbers en foodlovers.

De Gourmand Cookbook award voor 'Best Cookbook Publisher of the year' is toegekend aan Minestrone, de culinaire uitgeverij van Tony Le Duc waarin sinds eind 2011 ook driesterren chef Sergio Herman participeert. Een opmerkelijke mondiale erkenning gezien uitgeverijen uit maar liefst 171 landen op de jaarlijkse longlist vermeld stonden.

www.minestrone.be - u vindt ons in hal1, stand 117.

Standnummer(s): 
117
Boek genres: Kunst en media, Vrije tijd

Standactiviteiten

Happy Shake 12:30 - 13:30
Happy Shake 14:00 - 15:00
Happy Shake 14:00 - 15:00

Signeersessies

Ellemieke Vermolen 13:30 - 14:00
Mara Grimm 15:00 - 16:00
Sergio Herman 15:00 - 16:00

Auteurspodium

Fondsen: 
Minestrone, Homarus

Nieuwsbrief

Twitter

@torfsrik of hoe - na synode - blijkt dat #entoenschiepgodkevin brandend actueel, pijnlijk confronterend & satirisch is. #boekenbeurs
Is heel erg benieuwd naar 'En toen schiep God Kevin' van @bartdebbaut Dar wordt een aankoop voor op de #boekenbeurs!
De #boekenbeurs komt eraan. En kijk: #entoenschiepgodkevin krijgt extra aandacht in elke Standaard… instagram.com/p/uQx9ZglaEc/
Over 2 weken opent de grote zotte Boekenwereld weer @AntwerpExpo ! youtu.be/oN1r7oBjN-8 via @YouTube #BKB14 - #Boekenbeurs @Boekenbeurs
De #Boekenbeurs ? Ja, ik ga daar zijn. Voor een stukje toch. bit.ly/1qH6hvb cc @Davidsfonds @krisvdv
load more
Facebook