Minestrone Culinaire Uitgeverij

Aantal titels op de stand: 
54

Welkom bij Minestrone, de culinaire uitgeverij voor lezers die willen genieten van elke boekbladzijde.

Minestrone gebruikt in zijn boeken veel oude kunstdruktechnieken: goud op snee, zeefdruk, puff-inkt, acht kleurendruk, hoogwaardige fotografie op premium papiersoorten gedrukt en oosterse bindtechnieken.
Het zijn kookboeken voor kunstliefhebbers en foodlovers.

De Gourmand Cookbook award voor 'Best Cookbook Publisher of the year' is toegekend aan Minestrone, de culinaire uitgeverij van Tony Le Duc waarin sinds eind 2011 ook driesterren chef Sergio Herman participeert. Een opmerkelijke mondiale erkenning gezien uitgeverijen uit maar liefst 171 landen op de jaarlijkse longlist vermeld stonden.

www.minestrone.be - u vindt ons in hal1, stand 117.

Standnummer(s): 
117
Boek genres: 
Kunst en media, vrij

Standactiviteiten

Happy Shake 12:30 - 13:30
Happy Shake 14:00 - 15:00
Happy Shake 14:00 - 15:00

Signeersessies

Ellemieke Vermolen 13:30 - 14:00
Mara Grimm 15:00 - 16:00
Sergio Herman 15:00 - 16:00
Ellemieke Vermolen 15:00 - 15:30
Sergio Herman 20:00 - 21:00
Sergio Herman 15:00 - 16:00
Ellemieke Vermolen 15:00 - 15:30
Fondsen: 
Minestrone, Homarus

Nieuwsbrief

Twitter

Vandaag het 20.000ste woord neergepend van mijn volgend boek : "De verkeerscrimineel". Ongeveer halfweg dus . Ook #boekenbeurs op 31/10 ;-)
Online ticketverkoop van de #boekenbeurs is gestart! Koop hier je ticket: boekenbeurs.be/nieuws/online-… #bkb14
@LizeFeryn Ik las in de krant dat je #jurylid wordt van de #catwalk op de #boekenbeurs! Wat leuk als #model kledingstukken beoordelen ;-)
load more
Facebook