Minestrone Culinaire Uitgeverij

Aantal titels op de stand: 
54

Welkom bij Minestrone, de culinaire uitgeverij voor lezers die willen genieten van elke boekbladzijde.

Minestrone gebruikt in zijn boeken veel oude kunstdruktechnieken: goud op snee, zeefdruk, puff-inkt, acht kleurendruk, hoogwaardige fotografie op premium papiersoorten gedrukt en oosterse bindtechnieken.
Het zijn kookboeken voor kunstliefhebbers en foodlovers.

De Gourmand Cookbook award voor 'Best Cookbook Publisher of the year' is toegekend aan Minestrone, de culinaire uitgeverij van Tony Le Duc waarin sinds eind 2011 ook driesterren chef Sergio Herman participeert. Een opmerkelijke mondiale erkenning gezien uitgeverijen uit maar liefst 171 landen op de jaarlijkse longlist vermeld stonden.

www.minestrone.be - u vindt ons in hal1, stand 117.

Standnummer(s): 
117
Boek genres: Kunst en media, Vrije tijd

Standactiviteiten

Happy Shake 12:30 - 13:30
Happy Shake 14:00 - 15:00
'De basis' wordt 10 jaar 14:00 - 16:00
Happy Shake 14:00 - 15:30

Signeersessies

Ellemieke Vermolen 13:30 - 14:00
Mara Grimm 15:00 - 16:00
Sergio Herman 15:00 - 16:00
Fondsen: 
Minestrone, Homarus

Nieuwsbrief

Twitter

Het is bijna zover, nog 3 keer slapen! En ja #iWish zal er ook bij zijn, tot dan! #BKB14 #Boekenbeurs Boekenb
Gekocht op #boekenbeurs #Venlo: Poortvliet in het Engels ! Ga ik iemand blij mee maken. Morgen is de beurs nog open. pic.twitter.com/4teMdrQJBz
Vrijdagavond: Specialist jeugdboeken is er klaar voor! #boekenbeurs #venlo pic.twitter.com/DXXJW7R3WX
Ik verzorg vandaag de #koffie op #boekenbeurs #Venlo, wie komt er aanwaaien? #bsm2015
load more
Facebook