Minestrone Culinaire Uitgeverij

Aantal titels op de stand: 
54

Welkom bij Minestrone, de culinaire uitgeverij voor lezers die willen genieten van elke boekbladzijde.

Minestrone gebruikt in zijn boeken veel oude kunstdruktechnieken: goud op snee, zeefdruk, puff-inkt, acht kleurendruk, hoogwaardige fotografie op premium papiersoorten gedrukt en oosterse bindtechnieken.
Het zijn kookboeken voor kunstliefhebbers en foodlovers.

De Gourmand Cookbook award voor 'Best Cookbook Publisher of the year' is toegekend aan Minestrone, de culinaire uitgeverij van Tony Le Duc waarin sinds eind 2011 ook driesterren chef Sergio Herman participeert. Een opmerkelijke mondiale erkenning gezien uitgeverijen uit maar liefst 171 landen op de jaarlijkse longlist vermeld stonden.

www.minestrone.be - u vindt ons in hal1, stand 117.

Standnummer(s): 
117
Boek genres: Kunst en media, Vrije tijd

Standactiviteiten

Happy Shake 12:30 - 13:30
Happy Shake 14:00 - 15:00
'De basis' wordt 10 jaar 14:00 - 16:00
Happy Shake 14:00 - 15:30

Signeersessies

Ellemieke Vermolen 13:30 - 14:00
Sergio Herman 15:00 - 16:00
Mara Grimm 15:00 - 16:00
Fondsen: 
Minestrone, Homarus

Nieuwsbrief

Twitter

CoachConfetti Café 27 november 20 uur. Jij komt toch ook?! @coachconfetti #boekenbeurs #schrijfworkshop
Aangezien de boekenwereld met zn tijd mee moet, stel ik voor dat we dit volgend jaar ook invoeren op de #boekenbeurs. pic.twitter.com/qNjxZIqlD4
@jdceulaer @PieterJan16 aantal abonnees op #knack moet nu ongeveer zijn gehalveerd and still going down.Stand op #boekenbeurs veelzeggend
Welke geur past bij ons boek @KrisColpaert? Geur van chocolade doet verkoop romantische boeken stijgen via @IngeMoerenhout #boekenbeurs
load more
Facebook