Minestrone Culinaire Uitgeverij

Aantal titels op de stand: 
48

Welkom bij Minestrone, de culinaire uitgeverij voor lezers die willen genieten van elke boekbladzijde.

Minestrone gebruikt in zijn boeken veel oude kunstdruktechnieken: goud op snee, zeefdruk, puff-inkt, acht kleurendruk, hoogwaardige fotografie op premium papiersoorten gedrukt en oosterse bindtechnieken.
Het zijn kookboeken voor kunstliefhebbers en foodlovers.

De Gourmand Cookbook award voor 'Best Cookbook Publisher of the year' is dit jaar toegekend aan Minestrone, de culinaire uitgeverij van Tony Le Duc waarin sinds eind 2011 ook driesterren chef Sergio Herman participeert. Een opmerkelijke mondiale erkenning gezien uitgeverijen uit maar liefst 171 landen op de jaarlijkse longlist vermeld stonden.

www.minestrone.be - u vindt ons in hal1, stand 120.

Standnummer(s): 
120
Boek genres: 
Kunst en media, vrij

Signeersessies

Fondsen: 
Minestrone, Homarus

Nieuwsbrief

Facebook

Twitter

Voorbereiding #boekenbeurs op 22 en 23 februari is in volle gang. #teamwork pic.twitter.com/vgmvStqEO6
@vadderiVRT Begot, en te laat voor de #boekenbeurs! ;-) 24 februari dus. #merci
load more