Nieuws

Hopelijk heb je je Boekenbeursticket nog niet weggegooid want het is meer waard! Leuke voordelen staan je te wachten bij de Zoo & Planckendael, Different Hotels, Bokrijk en C-Mine.

Er vielen dit jaar weer erg mooie prijzen te winnen op de Boekenbeurs. Hoog tijd om de vele winnaars bekend te maken!

De 77ste Boekenbeurs heeft de voorbije dagen voor behoorlijk wat commotie gezorgd.

Op 10 november 2013, op de themadag ‘Liefde en andere ongemakken’ op de Boekenbeurs, werd de Psychologies Boekenprijs uitgereikt aan Jos Willems, Brigit Appeldoorn en Maaike Goyens voor Living Together Apart (Lannoo).

De 77ste Boekenbeurs sloot vandaag af met 154.760 bezoekers. Het was een op en top belevingsbeurs waar zowel op het Auteurspodium als op de vloer heel veel te beleven was voor alle leeftijden.

Fans of Flanders, het Engelstalige VRT-magazine over Vlaanderen, had recent als speciale gast Shamisa Debroey, een graphic novel auteur die dit jaar voor het eerst aanwezig was op de Boekenbeurs in Antwerpen.

Morgen is het alweer de laatste dag van de Boekenbeurs, maar we hebben nog heel wat in petto!

Veel bekende gezichten op de beursvloer vandaag. Van de Amerikaanse young adult auteur Lauren Kate - waar fans geduldig voor in de rij stonden - tot Jeroen Meus, K3 en Willem Vermandere. 

Zondag wordt op het Auteurspodium het thema ‘Liefde & andere ongemakken’ aangekaart. Kom alles te weten over de ins en outs van de liefde. Of ga oog in oog met je favoriete auteur! Laat je boek signeren door o.a.

Wie maakt de leukste designboekenkastfoto? Fotografeer jezelf op een originele manier met de designkast van je dromen en roep je vrienden op om massaal voor jou te stemmen! Wie weet staat je droomkast binnenkort bij je thuis ... 

Pagina's

Nieuwsbrief

Facebook

Twitter

RT @BelRedDevils: .@Jan_Vertonghen en @mousadembele maandag 11nov op de #boekenbeurs! Signeersessie van het Rode Duivelsboek vanaf 11u! htt…
RT @VriendenWKZ: De #Boekenbeurs #Utrecht 2014 is erg succesvol gebleken dit jaar, ook voor Vrienden WKZ. buzz.mw/b04u1_f
De #Boekenbeurs #Utrecht 2014 is erg succesvol gebleken dit jaar, ook voor Vrienden WKZ. buzz.mw/b04u1_f
RT @BelRedDevils: .@Jan_Vertonghen en @mousadembele maandag 11nov op de #boekenbeurs! Signeersessie van het Rode Duivelsboek vanaf 11u! htt…
RT @BoekenbeursOss: Alles staat klaar. Morgen om tien uur gaan de deuren open. #boekenbeurs pic.twitter.com/yxRCaPAA1I
Alles staat klaar. Morgen om tien uur gaan de deuren open. #boekenbeurs pic.twitter.com/yxRCaPAA1I
load more