Nieuws

De 78ste Boekenbeurs zal vandaag met naar schatting 154.000 bezoekers, waarvan bijna de helft de laatste vier dagen. Met de auteurspodia voor het eerst op de beursvloer en volle aandacht voor strips was het een op en top belevingsbeurs.

"Album 26" van De Kiekeboes is het beste Belgische stripverhaal. De bezoekers van de Boekenbeurs en luisteraars van Radio 1 gingen samen op zoek naar de Beste Belgische Strip.

Op woensdag 5 november kregen we een gekke bende laatstejaarsstudenten journalistiek met als afstudeerrichting televisie van de AP Hogeschool te Antwerpen over de vloer. 7 heel leuke filmpjes zijn het resultaat! 

Vele bezoekers hebben er het hele jaar naar uitgekeken: op de Boekenbeurs staan ze oog in oog met hun favoriete auteur. 

Charlotte Boudry uit Aartselaar is de 100.000ste bezoeker van deze Boekenbeurs.

 

Zaterdag 8 november ontving Peter Terrin de Inclusieve Griffel voor zijn roman Monte Carlo, uit handen van minister van Cultuur Sven Gatz, op de Boekenbeurs te Antwerpen.

Neem je leven in handen en durf jezelf zijn: de trend die mensen bezighoudt op verschillende niveau's.

Morgen vindt de exclusieve stripveiling door huis Bernaerts plaats. De catalogus met 85 veilingloten is nu raadpleegbaar.

Kevin De Bruyne speelt zondag nog een competitiematch met Wolfsburg en moet zich maandagnamiddag aanmelden bij de Rode Duivels (met wie hij woensdag 12 november een oefeninterland speelt tegen IJsland).

Gisteren, 6 november, bracht Boek.be hulde aan Isi de Vries die dit jaar voor de zestigste keer aanwezig is op de Boekenbeurs.

Pagina's

Nieuwsbrief

Twitter

@thewaut wat ons naadloos bij #boekenbeurs brengt. Dit jaar ?
Met de opbrengst van #Boekenbeurs #Utrecht zijn fietsen gekocht. Stichting Leergeld reikte ze zaterdag uit met hulp van Jan van Zanen. 1/2
Op za 27 juni van 10-17 uur en zo 28 juni van 11-16 uur weer grote boekenbeurs in TBL in Oss. #lions #boekenbeurs #oss @ossmijnstad
Op za 27 juni van 10-17 uur en zo 28 juni van 11-16 uur weer grote boekenbeurs in TBL in Oss. #lions #boekenbeurs #oss @DatisOss
load more
Facebook