Nieuws

De Binnentuin met Spiegeltent! Het Bonnenboekje! De mobiele ontdekkingsroutes van Ojoo!

De Boekenbeurs is dit jaar toe aan haar 80ste editie. Een prachtige getal. Alle leeftijdsgenoten mogen gratis binnen en kunnen genieten van een lekkere cava.

Ter gelegenheid van de Boekenbeurs reikt Boek.be de Boekenleeuw en de Boekenpauw uit, de prijzen voor de mooiste en de best geschreven Nederlandstalige kinder- en jeugdboeken van de afgelopen anderhalf jaar. 

Frederik Willem Daem wint de Debuutprijs 2016 met Zelfs de vogels vallen (de Bezige Bij).

Op dinsdag 4 oktober om 10u start de online ticketverkoop voor de Boekenbeurs hier op de website. En dat is altijd een beetje goedkoper dan aan de kassa. 

De Boekenbeurs viert haar 80e verjaardag en brengt dit jaar hulde aan alle lezers. Dat zie je meteen aan de affiche(s). Je vindt ze aanstaande zondag op de Cultuurmarkt in Antwerpen. Maar er is meer.

Naar goede gewoonte staat Boek.be ook dit jaar weer op de Cultuurmarkt te Antwerpen. Kom zeker een keertje langs onze stand en krijg een gratis exemplaar van één van de affiches mee naar huis.

Trots stellen we graag onze vernieuwde Boekenbeurswebsite aan jullie voor. Hopelijk vinden jullie hem even mooi en verfrissend als wij. Wil je wat meer tekst en uitleg bij de campagne?

Nieuwsbrief

Twitter

De winnaars van onze #Boekenbeurs -wedstrijd zijn bekend! Fijn om samen met @dieKeure VOV-leden blij te maken.… twitter.com/i/web/status/7…
Win aankoopbon van 100 euro voor #bkb16! #boekenbeurstip Neem deel en krijg een toegangsticket voor @Boekenbeurs. bit.ly/2dIDXbP
@Boekenbeurs is het normaal dat je de tickets niet voor 1 bepaalde dag kan kiezen? #boekenbeurs
load more
Volg ons op