Nieuws

Nicci Gerard, Kiera Cass, Santa Montefiore, Holly Black & Cassandra Clare, Salla Simukka, Pierre Lemaître, Katherine Pancol, Sophie Kinsella, Lena Dunham... Heel wat grote namen dit jaar op de Boekenbeurs!

Dankzij Lannoo kunnen we 5 duotickets weggeven voor een exclusieve voorstelling van Lena Dunham en haar literaire debuut ‘Not That Kind of Girl’ op zondag 2 november op de Boekenbeurs.

Alex Agnew aan het woord over zijn liefde voor strips en Strip Tease op de Boekenbeurs in Reyers Laat. Dat spreekt voor zich. Punt.

Niemand minder dan Alex Agnew neemt de rol van gastheer van het stripprogramma Strip Tease tijdens de Boekenbeurs op zich.

De vakjury van de Debuutprijs was eensgezind: Kris Van Steenberge is met Woesten de verdiende winnaar van de Debuutprijs 2014.

Actrice en schrijfster Lena Dunham komt op zondag 2 november haar literaire debuut signeren op de Boekenbeurs. Dit op de stand van Lannoo tussen 16u-17u. 

Voor de vroege vogels onder jullie: de online ticketverkoop is gestart! En nieuw dit jaar: Ladies Night op 4 november. 

Goed nieuws voor de vroege vogels onder jullie! Vanaf 1 oktober kunnen jullie al online tickets kopen. En op dinsdag 14 oktober staat het volledige programma op de website.

De Cultuurmarkt was, ondanks de regenbuien, weer een succes. Ook op onze stand mochten we veel enthousiaste bezoekers ontvangen. 

De Boekenbeurs vindt dit jaar plaats van 31 oktober tot en met 11 november in Antwerp expo in Antwerpen. Dit jaar zijn er twee nocturnes: op dinsdag 4 en donderdag 6 november. De Boekenbeurs geeft dit jaar speciale aandacht aan het stripgenre.

Pagina's

Nieuwsbrief

Twitter

Bezoek zeker vandaag de stand van Creatief Schrijven op de #boekenbeurs en print je eigen boek! @PhotoNathli pic.twitter.com/wCBbfK9Y1r
Vandaag signeert @SeppevG zijn roman 'Aards paradijs' op de #boekenbeurs! Vanaf 13.00 op stand 401. ow.ly/DgoLe #Antwerpen
Welkom op de #Boekenbeurs! Academia Press is te vinden op stand 305-309 (Agora) boekenbeurs.be
En we staan in de rij voor de #boekenbeurs. Hopelijk wat nieuwe lectuur voor de #weerkunde #meteo pic.twitter.com/qQmgXUUXsh
#Boekenbeurs. Kom vandaag uw gratis complimentje ophalen bij Knack (stand 417 - van 11-12 / 12u30-13u30 / 14u30-15u30 / 16-17u).
#Tip voor de #Boekenbeurs: 'Van den hond' van Pedro Elias. Over een hond, zijn baasje en hun wandelingen door Berchem:bit.ly/1wwcGiy
load more
Facebook