Nieuws

Lara Taveirne wint met De kinderen van Calais de Debuutprijs 2015. Taveirne krijgt de prijs ter waarde van 6.200 euro overhandigd op de officiële opening van de Boekenbeurs op 30 oktober, dankzij de steun van de Provincie Antwerpen.

Op de Boekenbeurs ontmoet je jongeren van alle leeftijden. Dit jaar is er speciale aandacht voor kinder- en jeugdliteratuur. Tijdens de herfstvakantie worden de jonge bezoekers en hun familie extra verwend.

U wil uw medewerkers en hun familie verwennen met een gevarieerd dagje uit? U wil uw klanten verrassen met een origineel relatiegeschenk? Bestel nu uw bedrijfstickets aan voordelig tarief. 
 

Naar goede gewoonte lanceert Boek.be de affiche van de Boekenbeurs op de Cultuurmarkt in Antwerpen. Kom zeker een keertje langs onze stand en krijg een gratis exemplaar van de affiche mee naar huis.

Dit jaar verzorgde illustrator Sebastiaan Van Doninck de Boekenbeursaffiche. Ze toont de Boekenbeurs als aantrekkelijke ontmoetingsplaats voor jongeren van alle leeftijden.

De Boekenbeurs heeft dit jaar speciale aandacht voor kinder- en jeugdliteratuur. Tijdens de herfstvakantie zijn vele extra’s voor de jonge bezoekers gepland. Maar uiteraard valt er voor alle leeftijden iets te beleven op de Auteurspodia.

Nieuwsbrief

Twitter

SABAM-conferentie: DE WERELD VAN DE INTERNATIONALE KINDER- EN JEUGDLITERATUUR #Boekenbeurs @SABAM_Official pic.twitter.com/FHIVSI5V73
Op zondag 1 november signeer ik vanaf 16 u op de boekenbeurs van A'pen bij @Lannoo - Tot dan? boekenbeurs.be/auteur/herman-… #bkb15 #boekenbeurs
@Boekenbeurs Nocturnes en lezingen zijn toch inbegrepen in ticketprijs he? #bkb15
Jommeke wordt dit jaar 60 jaar en daarom wordt er een 'Jommekesdag' georganiseerd op de #boekenbeurs #jommeke #atvbe atv.be/nieuws/jommeke…
Vandaag verandert ons verzendlokaal in een fotostudio voor onze uitnodiging voor de #boekenbeurs pic.twitter.com/CV0jgrN0dU
load more
Facebook