Nieuws

Traditiegetrouw organiseert de Boekenbeurs ook dit jaar weer twee leerkrachtendagen. 

De Binnentuin met Spiegeltent! Het Bonnenboekje! De mobiele ontdekkingsroutes van Ojoo!

In het kader van de verstrengde veiligheidsmaatregelen werd beslist om rugzakken, grote handtassen en trolleys te weren op de Boekenbeurs. Het is wel toegelaten om doorschijnende plastic tasjes, kleine handtassen en heuptasjes te dragen.

De Boekenbeurs is dit jaar toe aan haar 80ste editie. Een prachtige getal. Alle leeftijdsgenoten mogen gratis binnen en kunnen genieten van een lekkere cava.

Ter gelegenheid van de Boekenbeurs reikt Boek.be de Boekenleeuw en de Boekenpauw uit, de prijzen voor de mooiste en de best geschreven Nederlandstalige kinder- en jeugdboeken van de afgelopen anderhalf jaar. 

Frederik Willem Daem wint de Debuutprijs 2016 met Zelfs de vogels vallen (de Bezige Bij).

Op dinsdag 4 oktober om 10u start de online ticketverkoop voor de Boekenbeurs hier op de website. En dat is altijd een beetje goedkoper dan aan de kassa. 

De Boekenbeurs viert haar 80e verjaardag en brengt dit jaar hulde aan alle lezers. Dat zie je meteen aan de affiche(s). Je vindt ze aanstaande zondag op de Cultuurmarkt in Antwerpen. Maar er is meer.

Naar goede gewoonte staat Boek.be ook dit jaar weer op de Cultuurmarkt te Antwerpen. Kom zeker een keertje langs onze stand en krijg een gratis exemplaar van één van de affiches mee naar huis.

Trots stellen we graag onze vernieuwde Boekenbeurswebsite aan jullie voor. Hopelijk vinden jullie hem even mooi en verfrissend als wij. Wil je wat meer tekst en uitleg bij de campagne?

Nieuwsbrief

Twitter

Uitgeverij Lannoo biedt excuses aan voor thema-avond op boekenbeurs 28 oktober 2016 #faudtnieuws #lannootwitter.com/i/web/status/7…
Toen ik nog aan politiek deed kreeg ik onophoudelijk gratis inkomkaarten. Nu ik BLOG kennen ze mij precies niet meer. Absurd? #boekenbeurs
Rugzakken, grote handtassen en trolleys zijn dit jaar niet toegelaten op de #Boekenbeurs #bkb16. Nochtans zie je daar amper moslims.
Blijkbaar zijn ze hardleers op de @Boekenbeurs Girlsnight #bkb16 Wat heeft dit nog met boeken te maken? boekenbeurs.be/activiteit/gir…
Ik wou meedoen aan No-spend November, tot ik mij realiseerde dat de #boekenbeurs gaat beginnen. Hah, dat wordt dus ne no-go.
Girlpower zeggen sommigen. Strijd loont zeggen anderen. Ik ga alvast lachend het weekend in. Well done ladies! #ladiesnight #bkb16
Eigenlijk spreekt de #boekenbeurs me enorm aan, als boekenliefhebber. Ik wil dit jaar enkele werken van de Nobelprijswinnaar literatuur.
.@MarieNinaah ik was ook nog nooit op de #boekenbeurs; niet omwille van de boeken, maar omwille van de mensen
load more
Volg ons op