Nieuws

Alle stemmen zijn ondertussen geteld, het kroontje opgepoetst. Het Prachtigste boek van de Prachtige 80 is: De Vliegeraar van Khaled Hosseini

100 Vlaamse boekhandelaars hebben voor jou "de Prachtige 80" geselecteerd. Tachtig titels uit de afgelopen 80 jaar die je volgens hen gelezen moet hebben.

Het stripalbum ‘Elsje maakt geschiedenis’ van Eric Hercules en Gerben Valkema wint de Willy Vandersteenprijs 2016.

De Nederlandse Hagar Peeters kaapte voor Malva de eerste Fintro Literatuurprijs (voormalige Gouden Boekenuil) weg en De onderwaterzwemmer van P.F. Thomése is bekroond met de prijs van de lezersjury.

Met De zee zien (De Fontein) wint Koos Meinderts de Boekenleeuw 2016. Kitty Crowther krijgt de Boekenpauw voor Mama Medusa (De Eenhoorn).

Wegens succes hernomen: de Live Lezershow. Vorig jaar al maakte Dimitri Leue, alias de Boek-King het mooie weer op de Boekenbeurs.

Sweek, het sociale platform voor gratis lezen en schrijven, is vrijdag 4 en zaterdag 5 november aanwezig op de Boekenbeurs in Antwerpen om de mobiele app aan het Vlaamse en Nederlandse publiek te introduceren. 

Zie je door het boekenbos de bomen niet meer? Of gewoon zin in een leuke mobiele ontdekkingstocht door de Boekenbeurs? Download dan de Ojoo app op je smartphone of iPad.

Kom je op maandag 31 oktober naar de Boekenbeurs geef dan met een roze kledingstuk of accessoire te kennen dat je mee de strijd aangaat tegen borstkanker. 

Boek.be en Radio 1 gaan op zoek naar het beste boek van de afgelopen 80 jaar. Dit jaar viert de Boekenbeurs haar 80ste editie. Op 80 jaar tijd zijn veel prachtige boeken verschenen.

Pagina's

Nieuwsbrief

Twitter

Boekenwurmen opgelet! Witte Billy-boekenkasten, zondagmiddag gratis ophalen, Amsterdam #gratis #boeken #boekenbeurs marktplaats.nl/a/huis-en-inri…
Vandaag een dagje in de hemel (ook wel de "boekenbeurs" genoemd) rondgelopen. 😍 #boekenbeursinstagram.com/p/BNPVepCBLCd/
load more
Volg ons op