Nieuws

Nicci Gerard, Kiera Cass, Santa Montefiore, Holly Black & Cassandra Clare, Salla Simukka, Pierre Lemaître, Katherine Pancol, Sophie Kinsella, Lena Dunham... Literaire zwaargewichten dit jaar op de Boekenbeurs!

Dankzij Lannoo kunnen we 5 duotickets weggeven voor een exclusieve voorstelling van Lena Dunham en haar literaire debuut ‘Not That Kind of Girl’ op zondag 2 november op de Boekenbeurs.

Alex Agnew aan het woord over zijn liefde voor strips en Strip Tease op de Boekenbeurs in Reyers Laat. Dat spreekt voor zich. Punt.

Niemand minder dan Alex Agnew neemt de rol van gastheer van het stripprogramma Strip Tease tijdens de Boekenbeurs op zich.

De vakjury van de Debuutprijs was eensgezind: Kris Van Steenberge is met Woesten de verdiende winnaar van de Debuutprijs 2014.

Actrice en schrijfster Lena Dunham komt op zondag 2 november haar literaire debuut signeren op de Boekenbeurs. Dit op de stand van Lannoo tussen 16u-17u. 

Voor de vroege vogels onder jullie: de online ticketverkoop is gestart! En nieuw dit jaar: Ladies Night op 4 november. 

Goed nieuws voor de vroege vogels onder jullie! Vanaf 1 oktober kunnen jullie al online tickets kopen. En op dinsdag 14 oktober staat het volledige programma op de website.

De Cultuurmarkt was, ondanks de regenbuien, weer een succes. Ook op onze stand mochten we veel enthousiaste bezoekers ontvangen. 

De Boekenbeurs vindt dit jaar plaats van 31 oktober tot en met 11 november in Antwerp expo in Antwerpen. Dit jaar zijn er twee nocturnes: op dinsdag 4 en donderdag 6 november. De Boekenbeurs geeft dit jaar speciale aandacht aan het stripgenre.

Pagina's

Nieuwsbrief

Twitter

De Strip Tease van Alex Agnew... komt dat zien @Boekenbeurs @AntwerpExpo! #BKB14 #Boekenbeurs #Boeken #Strips lnkd.in/bTB6F2x
Book wurms, be prepared... Tomorrow's the start of the yearly book fair in Antwerp! boekenbeurs.be #boekenbeurs #antwerp #books
Voor iedereen die opzoek is naar goed boek ga kijken bij #Davidsfonds -stand-308 en ga opzoek naar het werk van @RobertDeclerck #boekenbeurs
Voor de lieve #Boekenbeurs -bezoekers ga zekers eens langs op stand 308 je vind er zeker je gading, zeker rond #WOI
Vanavond vooropening van #boekenbeurs : ik kijk al uit naar die geur van nieuwe stapels boeken #Antwerpen @boekbe @Boekenbeurs
Voor het grote publiek nog een 1 nachtje slapen tot de #boekenbeurs . Hét boekenevenement in #Vlaanderen
'Boekenbeurs'. Iets over de start van het jaarlijkse festijn van het boek en een persoonlijke mijmering. #Boekenbeurs maandans.frankvanlaeken.eu/#post532&14146…
load more
Facebook