Nieuws

Vandaag zet Knack alles op alles om de bezoekers een onvergetelijke editie van de Boekenbeurs te bezorgen.

In het Boekenbeursmagazine is er een foutje geslopen bij de aankondiging van de ticketprijzen. De juiste prijzen vindt u hier: http://www.boekenbeurs.be/tickets.

Zeg dat maar eens 5x snel na mekaar... Portretten van Boekenbeursbuiten dus. 

Dennis Praet signeert vanavond tussen 17u-19u op stand 424, bij de Vliegende keeper. 

Vanochtend verwelkomde André Vandorpe, Boek.be-directeur, de 100.000ste bezoeker op de Boekenbeurs. Dat werd Saskia Van de Walle uit Lembeke.

Jammer genoeg is het bezoek van Asterix scenarist Jean Yves Ferri en tekenaar Didier Conrad geannuleerd. 

Hebben mensen nog interesse in een boek? De coach geeft de boekenverkoop alvast een stevig duwtje in de rug.

De sessie van Eddie morgen 7 november tussen 15u-16u is jammer genoeg geannuleerd.

Maak kans op een authentiek én door Lionel Messi gesigneerd shirt van FC Barcelona, een vip-arrangement voor twee personen tijdens de wedstrijd Dwars door het Hageland, of een door Dennis Praet gesigneerd Anderlechtwedstrijdshirt.

Kim Clijsters signeert straks tussen 14u-15u30 de laatste exemplaren van haar boek op de stand van Luster/Uitgeverij Kannibaal, nummer 310.

Pagina's

Nieuwsbrief

Twitter

#BOEKENBEURS op 4 en 5 mei in Het Oude Tolhuys #Utrecht Opbrengst gaat naar het goede doel! boekenbeursutrecht.nl pic.twitter.com/Q2CNvSqBl7
#Boekenbeurs #Utrecht op 5 mei in Het Oude Tolhuys. Dank @oudetolhuys voor de gastvrijheid afgelopen zaterdagen om #boeken te sorteren.
Vandaag weer veel #boeken gesorteerd voor #Boekenbeurs #Utrecht. Soms onverwachte #vondsten tussen de boeken! pic.twitter.com/riv34CCT2H
Vandaag zijn we in #Oosterbeek op de Militaire #Boekenbeurs bij het @airbornemuseum Komt u even gezellig langs? Veel boeken over #Arnhem
Aanstaande zaterdag 23 april staan wij op de #boekenbeurs in de Hooglandse Kerk in #Leiden. Entree #gratis, onbetaalbaar genot!
Spotprijs voor lekkere recepten! Voor maar €3,50 per kilo te koop #boekenbeurs #utrecht op #5mei in #hetoudetolhuys twitter.com/BoekenbeursUtr…
load more
Facebook