Bezoek ons op de Cultuurmarkt

Naar goede gewoonte staat Boek.be ook dit jaar weer op de Cultuurmarkt te Antwerpen. Kom zeker een keertje langs onze stand en krijg een gratis exemplaar van één van de affiches mee naar huis.

Zondag 27 augustus kun je één van de affiches van de Boekenbeurs gratis afhalen op de stand van de Boekenbeurs op de Meir, vlakbij de Meirbrug. Stap ook in onze mysterieuze 3D-booth, figureer in één van onze affiches, en ga naar huis met een unieke foto. En ontvang als eerste de nieuwste nieuwsjes over de Boekenbeurs wanneer je je gegevens achterlaat op de stand van Boek.be. Of kom gewoon langs voor een leuke babbel over jouw Boekenbeursavonturen.

Nieuws

Nog heel even geduld en in spanning afwachten, maar op dinsdag 3 oktober gaat het volledige programma van de Boekenbeurs 2017 live. Alle signeersessies, items op de Auteurspodia, standactiviteiten, etc.

Traditiegetrouw organiseren we ook dit jaar opnieuw een VIP-wedstrijd rond de Boekenbeurs.

Trots stellen we graag onze vernieuwde Boekenbeurswebsite aan jullie voor. Hopelijk kan hij jullie bekoren. Dit jaar zoomen we in op de spannende relatie tussen Boek & Beeld. 

Nieuwsbrief

Twitter

dit jaar opnieuw op de #Boekenbeurs met Uitgeverij POLEMOS voor #CircusMedia - #Bkb17 #boekenbeurs17
Win een VIP-arrangement voor 2 personen op de Boekenbeurs #bkb17 boekenbeurs.be/vip-wedstrijd#…
De bkb_academie bij de boekhandel die vroeger van MartinSchultz was #historischegrond #bkb17instagram.com/p/BZTlEWGjdrB/
Win een VIP-arrangement voor 2 personen op de Boekenbeurs #bkb17 boekenbeurs.be/vip-wedstrijd#…
UItgeverij #POLEMOS op de #Boekenbeurs 2017 & ik zal er ook zijn
load more
Volg ons op