Nieuws

Dood water werd als beste Vlaamse misdaadroman verkozen uit de shortlist van 5. Gefeliciteerd Toni! 

De kop is er af, we zijn er aan begonnen! De 78e Boekenbeurs is een feit. Kom jullie hartjes ophalen aan al dat moois! Van harte welkom.

Nicci Gerard, Kiera Cass, Santa Montefiore, Holly Black & Cassandra Clare, Salla Simukka, Pierre Lemaître, Katherine Pancol, Sophie Kinsella, Lena Dunham... Heel wat grote namen dit jaar op de Boekenbeurs!

Dankzij Lannoo kunnen we 5 duotickets weggeven voor een exclusieve voorstelling van Lena Dunham en haar literaire debuut ‘Not That Kind of Girl’ op zondag 2 november op de Boekenbeurs.

Alex Agnew aan het woord over zijn liefde voor strips en Strip Tease op de Boekenbeurs in Reyers Laat. Dat spreekt voor zich. Punt.

Niemand minder dan Alex Agnew neemt de rol van gastheer van het stripprogramma Strip Tease tijdens de Boekenbeurs op zich.

De vakjury van de Debuutprijs was eensgezind: Kris Van Steenberge is met Woesten de verdiende winnaar van de Debuutprijs 2014.

Actrice en schrijfster Lena Dunham komt op zondag 2 november haar literaire debuut signeren op de Boekenbeurs. Dit op de stand van Lannoo tussen 16u-17u. 

Voor de vroege vogels onder jullie: de online ticketverkoop is gestart! En nieuw dit jaar: Ladies Night op 4 november. 

Goed nieuws voor de vroege vogels onder jullie! Vanaf 1 oktober kunnen jullie al online tickets kopen. En op dinsdag 14 oktober staat het volledige programma op de website.

Pagina's

Nieuwsbrief

Twitter

#Boekenbeurs van start. Boek 'Schoenaerts' het gespreksonderwerp op de beurs. #atvnieuws #Antwerpen atv.be/nieuws/2014-10…
#boekenbeurs is open! Vanmiddag stelt Joris Van Ouytsel (#UAntwerpen) alvast zijn boek voor. bit.ly/1wMK5ov
Vandaag start de #boekenbeurs. We zetten alvast enkele duurzame lezingen, workshops én boeken op een rijtje tinyurl.com/lbfrnz7
Ook een van onze andere huisfotografen, Wim Kempenaers, staat op de #boekenbeurs & dat met koffie! #bkb14 pic.twitter.com/88amZesC1k
West-Vlaamse uitgevers op jaarlijkse hoogmis van het boek bit.ly/1zlMYA9 #boekenbeurs
Ik heb zo'n zin in morgen! Heb al een stapel boeken klaar liggen voor de signeersessies ;) #boekenbeurs
Gaat dit een boekenweekend worden?! Na een power-nap een bezoekje aan het #Boekenfestijn. Zondag...mijn hart of mijn verstand? #boekenbeurs
load more
Facebook