100.000ste bezoeker op de Boekenbeurs

Vanavond rond 17.30u stapte Karen Claes als 100.000ste bezoeker de Boekenbeurs binnen. Zij werd door Boek.be, organisator van de Boekenbeurs, in de bloemetjes gezet. 

Alexis Dragonetti, bestuurder van Boek.be, verraste Karen Claes uit Grobbendonk met een bos bloemenen  een drankje en nodigde haar uit boeken uit te kiezen ter waarde van 100 euro. 

Karen was na anderhalf uur file meer dan klaar om een avondje boeken te ontdekken tijdens de nocturne. Ze stapte nietsvermoedend Antwerp Expo binnen,  samen met haar man Robby Helsen en de kinderen Mathijs en Marlies.Ze kregen een feestelijke ontvangst. Daar hoorde een groot boeket bloemen bij, een glaasje cava, én Karen mocht boeken uitkiezen ter waarde van 100 euro aan de standen van WPG en VBK België.

Karen komt elk jaar naar de Boekenbeurs. Ze is dol op thrillers en leest alle boeken van Preston Child. Haar zoon kwam vandaag speciaal mee om een handtekening van Warre Bogrmans in de wacht te slepen. Het gezin is dol op de Hoorspelen.

Nieuws

Voor de eerste keer stond Libelle op de Boekenbeurs in Antwerpen met slechts een doel: zoveel mogelijk boeken inzamelen voor kinderen bij wie (voor)lezen thuis niet zo vanzelfsprekend is.

143.000 maal bedankt! Zonder jullie geen boekenfeest. We hopen jullie volgend jaar allemaal opnieuw te mogen verwelkomen. En nu lezen maar. Heel veel leesplezier en tot snel!

Vanwege alle auteurs, standhouders, Antwerp Expo en Boek.be

Geen boeken zonder sterke verhalen. En vaak komen die verhalen gewoon uit het leven zelf. Getuige Margot Vanderstraeten. Ontdek dit verhaal en nog zovele meer op de Boekenbeurs. Nog tot 12 november, 18u.

Donderdagavond stelde Confituur - de vereniging van onafhankelijke boekhandels - de auteur van haar nieuwe boekhandelsgeschenk voor.

De Boekenbeurs, dat is een ook een feestje op kindermaat. Elke dag vallen er nieuwe avonturen te beleven voor onze jongste bezoekers. Hinda trekt op onderzoek uit.

Nieuwsbrief

Twitter

Students day - Event en Content marketing lezingen in een hoek van de #boekenbeurs 10/11/2017 #itfactorytwitter.com/i/web/status/9…
Leuk #Aspe nieuws! #PieterAspe heeft een nieuwe vriendin. Hij ontmoete Els op de recente #Boekenbeurs in #Antwerpentwitter.com/i/web/status/9…
Mooi boek dat vandaag wordt gelanceerd. Net een week na de #boekenbeurs. Erg trots dat 60 collega’s zich zo inzett… twitter.com/i/web/status/9…
load more
Volg ons op