Literaire Tattooshop

Vereeuwig je liefde voor de literatuur nu op de Boekenbeurs.

Vereeuwig je liefde voor de literatuur met een gepaste tattoo. In hal 1 stand 112 staat de heuse Literaire Tattooshop, met dank aan Pinceel en Brabo’s Hand Tattoo. Wil jij een tattoo? Hieronder alle stappen en praktische info voor jouw Literaire Tattoo op de Boekenbeurs.

 

  1. We werken uitsluitend op reservatie en vooraf online betaling. Een quote kost 100 euro, een illustratie 150 euro. Je toegangsticket van de Boekenbeurs is hierbij inbegrepen.
  2. We rekenen een timeslot van ongeveer 1u30 voor het zetten van de tattoo op arm, been, rug, schouder,… Op intieme plaatsen worden geen tattoos gezet.
  3. Je mag zelf een quote inzenden of kies een citaat of illustratie uit de catalogus onderaan. Het nummertje van de door jou gekozen tattoo vul je ook in bij de online betaling.
  4. Breng je zelf een gekoesterd literair citaat mee, dan mag je dit na betaling doorsturen naar promotie@boek.be. Dan nemen wij verder contact met je op.
  5. Kies je voor je citaat het font zoals bij een typemachine, mag je quote niet langer zijn dan 10 woorden. Kies je voor een handgeschreven font, dan mag je quote tussen 15 en 18 woorden zijn.
  6. Een tattoo heb je voor het leven, zorg dus dat het een keuze is waar je 200% achter staat. Hierdoor mag je je ook enkel laten tatoeëren indien je meerderjarig bent. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.
  7. Je laat je tattoo zetten op de Boekenbeurs, dus op een publieke plaats. Mogelijke toeschouwers worden wel op afstand gehouden, maar hou er rekening mee dat je wel wat bekijks zal hebben.
  8. Door dit ticket te bestellen onderschrijf je de Algemene Voorwaarden van Boek.be (voor de aankoop van een ticket dat je toegang biedt tot de Boekenbeurs en de Literaire Tattooshop) en Brabo’s Hand Tattoo (voor de dienstverlening van het plaatsen van de tattoo, zie reglement onderaan in bijlage). Je verklaart aan Brabo’s Hand Tattoo hierdoor, onder meer, dat je meerderjarig bent en dat je in goede gezondheid verkeert.  Opdracht geven tot het plaatsten van een tattoo gebeurt op eigen risico en onder je eigen verantwoordelijkheid. Noch Boek.be als organisator van de Boekenbeurs noch Brabo’s Hand Tattoo als dienstverlener voor het plaatsen van de tattoo kunnen aansprakelijk worden gesteld voor eventuele directe of indirecte schade gelinkt aan de producten en/of diensten geleverd door Brabo’s Hand Tattoo.

© Benoit Meeus for ‘tattoo identity’

RESERVEER JE TATTOO

Nieuwsbrief

Twitter

Winnaars Boekenbeurswedstrijd zetten 2018 zonnig in. Lees het hier: bit.ly/2Ccqvxt #boekenlezen #boekenbeurs #2018
Winnaars Boekenbeurswedstrijd zetten 2018 zonnig in. Lees het hier: bit.ly/2Ccqvxt #boekenlezen #boekenbeurs #2018
Winnaars Boekenbeurswedstrijd zetten 2018 zonnig in. Lees het hier: bit.ly/2Ccqvxt #boekenlezentwitter.com/i/web/status/9…
Meer dan 10.000 verkochte exemplaren, als elfjarige bij de best verkopende auteurs op de #Boekenbeurs #Antwerpen. O… twitter.com/i/web/status/9…
Waarnaar zoekt men op de boekenbeurs? Bekijk hier de meest gezochte auteurs, titels, uitgeverijen en sleutelwoorden… twitter.com/i/web/status/9…
Waarnaar zoekt met op de Boekenbeurs? Bekijk hier de meest gezochte auteurs, titels, uitgeverijen en sleutelwoorden… twitter.com/i/web/status/9…
Als onze jongeren maar de inhoud van kookboeken begrijpen, toch? Dat verkoopt schijnbaar best en verder schort er h… twitter.com/i/web/status/9…
load more
Volg ons op