Kidz & Teenz

Boeken lezen saai? Niet op de Boekenbeurs! Want boeken, dat is ook zingen, luisteren, knutselen, schrijven, griezelen, lachen, buikspreken en zelfs schminken! Van hippe Sinterklaasliedjes, vingerversjes en sprekende poppen tot grappige griezelverhalen, workshops striptekenen en instrumenten bouwen en een heuse Young Adult Book Convention. Keuze genoeg!

Een greep uit …

  • Het Kidz-programma:

Marc de Bel, Luc en Timo Descamps, Edward van de Vendel, Sylvia Vanden Heede, Kapitein Winokio, Merel Eyckerman, Pieter Gaudesaboos, De Frutsels, e.a.

  • Het Teenz-programma:

Kristien Dieltiens, Dirk Bracke, Marc de Bel, Salla Simukka, Daniël Lambo en Maurits De Baets (van de film Booster), e.a.
Op 8 november is er de Young Adult Book Convention. Je ontmoet er o.a. de Amerikaanse Cassandra Clare en Holly Black en je krijgt dé ultieme schrijftips te horen van Floortje Zwigtman. 

  • Neem eens een specialist onder de arm en ga op pad met de Levende Boekenzoeker

5, 8 en 9 november 2014– hal 4
Er zijn duizenden boeken te vinden op de Boekenbeurs. Maar hoe vind je nou het leukste boek? Met de Levende Boekenzoeker! Zoek de detectives met het vergrootglas – zij helpen je bij jouw zoektocht naar je favoriete boek! De Boekenzoeker helpt kinderen en jongeren van 8 tot 15 jaar.  (Nederlandse Taalunie)

Een volledig overzicht van de Kidz & Teenz activiteiten vind je hier.

Wil jij weten wanneer je favoriete auteur komt signeren? Typ zijn of haar naam in de Zoek van deze website en je ontdekt het meteen.

Nieuwsbrief

Twitter

CoachConfetti Café 27 november 20 uur. Jij komt toch ook?! @coachconfetti #boekenbeurs #schrijfworkshop
Aangezien de boekenwereld met zn tijd mee moet, stel ik voor dat we dit volgend jaar ook invoeren op de #boekenbeurs. pic.twitter.com/qNjxZIqlD4
@jdceulaer @PieterJan16 aantal abonnees op #knack moet nu ongeveer zijn gehalveerd and still going down.Stand op #boekenbeurs veelzeggend
Welke geur past bij ons boek @KrisColpaert? Geur van chocolade doet verkoop romantische boeken stijgen via @IngeMoerenhout #boekenbeurs
load more
Facebook