De Boekenbeurs

79ste Boekenbeurs

Wat is de de Boekenbeurs? Massa's gloednieuwe boeken natuurlijk, en ook ... auteurs, interviews, e-lezen, illustratoren, workshops, muziek, prijsuitreikingen, wedstrijden, ... Dit alles en nog veel meer heeft de 79ste Boekenbeurs voor je in petto!

Wie komt er dit jaar?

Luister op het Auteurspodium naar auteurs en illustratoren die over hun werk komen vertellen. Kies uit meer dan 200 programmapunten via de dagknoppen hierboven!

Gebeurt er ook iets leuks voor kinderen en jongeren?
Natuurlijk! Dit jaar staat de Boekenbeurs zelfs volledig in het teken van kinder- en jeugdliteratuur. Het programma Volwassenen Toegelaten wordt binnenkort op 7 oktober verder toegelicht.

Wat gebeurt er verder op de beursvloer?
Meer dan 90 standen maken zich op voor het hoogfeest van het boek. Ze verrassen je met nieuwe boeken en verwennen je met hun signerende auteurs. Heel wat standen organiseren ook iets extra's, zoals live radio-opnames, mini-optredens, voorleessessies of korte workshops. Wie weet lopen je kinderen wel een van hun favoriete boekenpersonages tegen het lijf  – vergeet je camera niet voor een fotoshoot!

Wie komt er signeren?
De Boekenbeurs verwelkomt weer honderden binnen- en buitenlandse auteurs die met plezier een persoonlijke krabbel in je boeken zetten. Zoek de signeersessie van je favoriete auteur door zijn/haar naam in het zoekveld in te tikken of bekijk de signeerslijsten per dag via de dagknoppen hierboven (vanaf 6/10)!

Wie organiseert de Boekenbeurs?
De Boekenbeurs is een initiatief en organisatie van Boek.be vzw, de vakvereniging van Vlaamse uitgevers, boekhandelaars en importeurs, en kwam tot stand met de steun van Stad Antwerpen, Fintro, NMBS, Grimbergen en Beemster, en in samenwerking met Canvas, Knack en Radio 1. Daarnaast zijn er nog talloze projectsponsors. Dank aan al onze partners en sponsors!

Algemene voorwaarden
Onze voorwaarden vind je hier.

Vragen

Heb je een specifieke vraag over de Boekenbeurs, kijk dan eerst bij de FAQ of daar een antwoord staat.

Vind je het antwoord echt niet op deze website terug? Stuur dan je vraag naar info[at]boekenbeurs.be.   

Nieuwsbrief

Twitter

@SvenOrnelis En je natuurlijk als signerend collega op de #Boekenbeurs heb mogen ontmoeten. Veel succes bij @joe_fm Ik stap alvast mee over.
We zijn vandaag geopend tot 17 uur. Locatie TBL Molenstraat 31 in Oss #oss #boeken #boekenbeurs pic.twitter.com/0DXWtknx1S
@UtrechtsBegrip Tja, heb als lion ook weleens op verregend Lepelenburg gestaan #boekenbeurs. Toen hadden we het goed opgelost met platen.
Vandaag halen straten die meedoen aan de #Voorleesfeesten alvast hun boek op tijdens de #boekenbeurs in de @bieb010 pic.twitter.com/gBuLRHpJUi
Een terugblik op de #Boekenbeurs 2015: youtube.com/watch?v=WPIry1… Over 6 maanden start de 80e editie! Binnenkort meer info... #heelwatopstapel
Een schitterende dag in en rondom @oudetolhuys tijdens #Boekenbeurs #Utrecht. Dank weer voor de gastvrijheid! pic.twitter.com/64TlWeGCNo
Dank aan alle bezoekers van #Boekenbeurs #Utrecht. Dankzij jullie aankopen wordt ons goede doel gesteund! Zien we jullie volgend jaar weer?
@missbehappy2 verlaat met een volbepakte fiets #Boekenbeurs #Utrecht! Veel leesplezier en tot volgend jaar! pic.twitter.com/zmLvjSDEjn
load more
Facebook