Boekenbeursbuiten

Als je lang genoeg op de Boekenbeurs rondloopt, herken je het meteen. Het mooiste geluid dat er is. Het gekraak van een gevulde Boekenzak. Maar wat koopt een Boekenbeursbezoeker zoal? En waarom. Wij mochten neuzen in een aantal #boekenbeursbuiten. 

 

 

Karen en Elien en zoontjes Gus en Leon

Twee aardige dames komen naar de boekenbeurs om de jaarlijkse voorleesreserve aan te vullen. De handen van Gus en Leon leiden de ogen van moeder en tante: de kinderen kijken en ontdekken en de vrouwen kopen. Maar wel met aandacht voor het educatieve aspect ervan: zo moet “Geluk voor kinderen: vriendschap” van Leo Bormans iets bijleren over vriendjes maken.

Marijke en Linda

Ook West-Vlaanderen is van de partij: met de bus van de bib arriveerden deze ochtend Linda en Marijke. Ze hebben niet stilgezeten: ze verzamelden een hele resem kookboeken, tekenboeken voor de creatieve (thuiszittende) man, een thriller van Koen Vermeiren… Waarom deze krachtpatsers, beladen met 7 kilo boeken, nog dieetboeken nodig hebben, is voor ons een raadsel.

Keesha en Hans

Treinlezer Hans neemt de dochter van zijn vriendin voor de eerste keer mee naar de boekenbeurs. Ze hebben niet alleen boeken gekocht, maar ook enkele ervan laten signeren. Zo waren ze verrast over de aanwezigheid van Cecilia Valagussa, die speciaal voor hen het volledige gezinnetje tekende.

Nieuwsbrief

Twitter

dit jaar opnieuw op de #Boekenbeurs met Uitgeverij POLEMOS voor #CircusMedia - #Bkb17 #boekenbeurs17
Win een VIP-arrangement voor 2 personen op de Boekenbeurs #bkb17 boekenbeurs.be/vip-wedstrijd#…
De bkb_academie bij de boekhandel die vroeger van MartinSchultz was #historischegrond #bkb17instagram.com/p/BZTlEWGjdrB/
Win een VIP-arrangement voor 2 personen op de Boekenbeurs #bkb17 boekenbeurs.be/vip-wedstrijd#…
UItgeverij #POLEMOS op de #Boekenbeurs 2017 & ik zal er ook zijn
load more
Volg ons op