Wat we kunnen leren van butlers

Wat we kunnen leren van butlers

Waarom worden presidenten beschouwd als de machtigste mensen op de planeet? Omdat ze beslissingen kunnen nemen die niemand anders kan nemen, zegt u? Fout: in de allereerste plaats door hun presentatie en de kracht van hun voorkomen. Ze gebruiken daarvoor technieken die ieder van ons kan aanleren.
In dit boek leert Vincent Vermeulen, ervaren butler en directeur van de ‘School for Butlers & Hospitality’, hoe kennis over etiquette en hospitality kan leiden tot meer zelfvertrouwen en succes, thuis en op het werk. Een butler weet immers in elke situatie hoe zich te gedragen, en dat is een vaardigheid die we met hun tips makkelijk onder de knie kunnen krijgen.
Hoe helpt je kledij je om succes uit te stralen? Met welke conversatietechnieken kan je een gesprekspartner volledig inpalmen? Hoe beïnvloedt je lichaamstaal het beeld dat mensen van je hebben? Welke tips uit de moderne etiquett e zorgen ervoor dat je sterker en charmanter in het leven zal staan? Op deze en veel meer vragen vind je het antwoord in ‘Wat we kunnen leren
van butlers’.

Nieuwsbrief

Twitter

#BoekenBeurs Welkom op de website van het Dorpshuis te LandsmeerDorpshuis LandsmeerCalkoenstraat 271121 XA Landsmeer020-4821582
Beurs voor het eerst in basisschool De Troubadour in Glanerbrug bit.ly/2j401RJ #tvefm #enschede #boekenbeurs
@Fleurenfruit Dan zijn we elkaar misgelopen... Het was echt meteen al enorm druk! #boekenbeurs
.@DimitriLeue & Warre Borgmans in #Blokken. Ik heb ze ontmoet op #bkb16 en ik kan eerlijk zeggen dat deze twee mannen heel inspirerend zijn!
load more
Volg ons op