Volop bOb - leven en visie van architect bOb Van Reeth

Volop bOb - leven en visie van architect bOb Van Reeth

Tijdstip: 
14:30 - 15:30
Externe organisator: 
Architectura
Formaat: 
Interview/Gesprek

bOb Van Reeth, de allereerste Vlaamse Bouwmeester, is in de architectuurwereld een van de hoogst aangeschreven ontwerpers. Niet alleen omwille van zijn ontwerpen (Dossinkazerne Mechelen, Sint-Sixtus Westvleteren, Vlaams Huis Hasselt, …), maar zeker ook omwille van zijn uitgesproken architectuurvisie en zijn befaamde oneliners. Filip Canfyn, columnist van Architectura.be, verdiepte zich tijdens enkele interviews in het leven en werk van bOb Van Reeth en distilleerde hieruit een vlot leesbaar boek. Journalist Eric Rinckhout voelt architect bOb Van Reeth en auteur Filip Canfyn aan de tand. Verplichte kost voor architectuurliefhebbers.

Gerelateerde Boeken

vOlOp bOb

Nieuwsbrief

Twitter

Wie van lezen houdt gaat vandaag, morgen of overmorgen naar #dewijver #opmeer, naar een grote #boekenbeurs. Alles voor een klein prijsje.
Geen nieuwsbrief deze week. Wel staan we zaterdag a.s. op de #boekenbeurs in de Hooglandse Kerk in #Leiden. Entree gratis. Vanaf 11 uur.
Tekeningen van Gitte Spee, oa bekend van Aap & Mol, zijn te koop op #Boekenbeurs #Utrecht. gittespee.nl pic.twitter.com/qmTPSIJ5sZ
Opbrengst #Boekenbeurs naar @HetVergetenKind. "De lege kleurplaat die deze kinderen hebben willen wij kleur geven." pic.twitter.com/pd4zUwpLTO
load more
Volg ons op