Uitreiking Garant-Studieboekprijs 2016

Uitreiking Garant-Studieboekprijs 2016

Tijdstip: 
16:30 - 17:30
Formaat: 
Presentatie

Filosofen winnen Garant-Studieboekprijs 2016
Uit de shortlist van vijf genomineerden koos de jury :
Wetenschap: wat, hoe en waarom? Systematische inleiding tot de wetenschapsfilosofie als winnaar van de Garant-Studieboekprijs 2016.
Het boek is een samenwerking van drie auteurs:
- Erik Weber is gewoon hoogleraar aan de Universiteit Gent,
- Bert Leuridan doceert aan de Universiteit Antwerpen.
- Merel Lefevere is praktijkassistent in Gent.
De prijs bestaat in een geldsom van 2016,- euro en het boek wordt in oktober 2016 gepubliceerd door Garant-Uitgevers.
De jury bestond uit dr. Gerard Baars (Erasmusuniversiteit, Rotterdam), prof. dr. Walter Hellinckx (KU Leuven), prof. dr. Jean Paul Van Bendegem (Vrije Universiteit Brussel), prof. dr. Peter Van Petegem (Universiteit Antwerpen), prof. dr. Jan Verplaetse (Universiteit Gent).
Het boek is bestemd voor opleidingen aan de universiteiten en hogescholen die een inleiding tot de wetenschapsfilosofie op het programma hebben.
De Garant-Studieboekprijs is ingesteld ter bevordering van het realiseren van studieboeken voor het hoger onderwijs. Studenten vragen immers om studieboeken.

Gerelateerde Boeken

Kennis ontrafeld

Nieuwsbrief

Twitter

Wie van lezen houdt gaat vandaag, morgen of overmorgen naar #dewijver #opmeer, naar een grote #boekenbeurs. Alles voor een klein prijsje.
Geen nieuwsbrief deze week. Wel staan we zaterdag a.s. op de #boekenbeurs in de Hooglandse Kerk in #Leiden. Entree gratis. Vanaf 11 uur.
Tekeningen van Gitte Spee, oa bekend van Aap & Mol, zijn te koop op #Boekenbeurs #Utrecht. gittespee.nl pic.twitter.com/qmTPSIJ5sZ
Opbrengst #Boekenbeurs naar @HetVergetenKind. "De lege kleurplaat die deze kinderen hebben willen wij kleur geven." pic.twitter.com/pd4zUwpLTO
load more
Volg ons op