Op zoek naar geluk

Op zoek naar geluk

Bruno Delepierre, auteur van ‘Happonomy - Roadmap naar Utopia', in debat met Peter Van Rompuy, auteur van ‘Economie zoekt geluk’. Hoe worden we welvarender én gelukkiger? Zijn rijke mensen echt minder sociaal, schaadt een hypotheeklening uw gezondheid en hoe lang duurt het nog vooraleer een robot uw collega wordt? Bond Zonder Naam-voorzitter Anniek Gavriilakis gaat hierover in dialoog met Bruno Delepierre en Peter Van Rompuy. Ze werpen een blik op de toekomst en gaan na hoe u en ik een leven kunnen leiden dat bulkt van de levenskwaliteit binnen de krijtlijnen van ons economisch systeem. Zal de technologische vooruitgang de arbeidsmarkt ontwrichten en hoe gaan we daar mee om? Kan het basisinkomen een oplossing bieden? Beide auteurs, elk met hun eigen economisch perspectief, kruisen de degens.

Nieuwsbrief

Twitter

#BoekenBeurs Welkom op de website van het Dorpshuis te LandsmeerDorpshuis LandsmeerCalkoenstraat 271121 XA Landsmeer020-4821582
Beurs voor het eerst in basisschool De Troubadour in Glanerbrug bit.ly/2j401RJ #tvefm #enschede #boekenbeurs
@Fleurenfruit Dan zijn we elkaar misgelopen... Het was echt meteen al enorm druk! #boekenbeurs
.@DimitriLeue & Warre Borgmans in #Blokken. Ik heb ze ontmoet op #bkb16 en ik kan eerlijk zeggen dat deze twee mannen heel inspirerend zijn!
load more
Volg ons op