Night of the Profs : Ondernemen - vandaag en morgen

Night of the Profs : Ondernemen - vandaag en morgen

Tijdstip: 
21:00 - 22:00
Formaat: 
Interview/Gesprek
Debat

Ben je actief bezig met vernieuwing en de groei van uw organisatie? Denk je er aan een start-up op poten te zetten? Heb je al gedacht aan crowdfunding als alternatieve vorm van financiering? Ben je bereid nieuwe interne en externe samenwerkingsvormen te organiseren om meer uit jouw organisatie te halen? En gaat jouw organisatie bewust om met onvoorspelbaarheid bij strategische keuzes? Kortom: is jouw organisatie klaar voor de uitdagingen die op ons afkomen?
Tijdens deze sessie ontdek je 5 boeken die je inspiratie kunnen bieden op vlak van ondernemerschap:
- Oneindige organisaties (Gwen Fontenoy – Acco)
- Get up, start-up. Reality check voor start-ups die zich willen ontpoppen tot meer (Bart Vanhaeren – die Keure)
- Crowdfunding in België (Ellen Lemaire – die Keure)
- Samenwerken 3.0 (Ingrid Larik – die Keure)
- Bruggen naar het onvoorspelbare (Aimé Heene – die Keure)
Aan de hand van 5 korte pitches in Pecha Kucha stijl, een krachtig debat en jouw vragen zullen de auteurs jou doen stilstaan bij jouw huidige aanpak en nieuwe ideeën bieden voor de toekomst.

Nieuwsbrief

Twitter

Wie van lezen houdt gaat vandaag, morgen of overmorgen naar #dewijver #opmeer, naar een grote #boekenbeurs. Alles voor een klein prijsje.
Geen nieuwsbrief deze week. Wel staan we zaterdag a.s. op de #boekenbeurs in de Hooglandse Kerk in #Leiden. Entree gratis. Vanaf 11 uur.
Tekeningen van Gitte Spee, oa bekend van Aap & Mol, zijn te koop op #Boekenbeurs #Utrecht. gittespee.nl pic.twitter.com/qmTPSIJ5sZ
Opbrengst #Boekenbeurs naar @HetVergetenKind. "De lege kleurplaat die deze kinderen hebben willen wij kleur geven." pic.twitter.com/pd4zUwpLTO
load more
Volg ons op