Night of the Profs: Aan het hoofd in de zorgsector, reden voor kopzorgen?

Night of the Profs: Aan het hoofd in de zorgsector, reden voor kopzorgen?

Tijdstip: 
21:00 - 22:00
Formaat: 
Interview/Gesprek

Als arts of verpleegkundige verleen je uitstekende zorg. Maar wat als je doorgroeit naar een leidinggevende functie?

Hoe creatief ga je om met de normen die de overheid oplegt? Hoe ondersteun je medewerkers bij de toegenomen zorgdruk? Hoe perfect kan of moet zorg zijn? Hoe beoordeel en waardeer je je medewerkers?

Van jou wordt verwacht dat je een visie kan ontwikkelen en uitvoeren. Je beschikt ongetwijfeld over leiderschapscompetenties, maar die zijn nog niet sterk ontwikkeld. Wat nu?
Twee experts en auteurs reiken oplossingen aan voor de dagelijkse praktijk.

Deelnemers aan het gesprek zijn Neree Claes voorzitter Wit-Gele Kruis Limburg, hoofdgeneesheer en professor aan UHasselt en de Antwerp Management School en auteur van Leidinggeven in de gezondheidszorg en Rika De Bens, Directeur Patiëntenzorg ZNA Joostens en auteur van Infectiepreventie.

Nieuwsbrief

Twitter

Wie van lezen houdt gaat vandaag, morgen of overmorgen naar #dewijver #opmeer, naar een grote #boekenbeurs. Alles voor een klein prijsje.
Geen nieuwsbrief deze week. Wel staan we zaterdag a.s. op de #boekenbeurs in de Hooglandse Kerk in #Leiden. Entree gratis. Vanaf 11 uur.
Tekeningen van Gitte Spee, oa bekend van Aap & Mol, zijn te koop op #Boekenbeurs #Utrecht. gittespee.nl pic.twitter.com/qmTPSIJ5sZ
Opbrengst #Boekenbeurs naar @HetVergetenKind. "De lege kleurplaat die deze kinderen hebben willen wij kleur geven." pic.twitter.com/pd4zUwpLTO
load more
Volg ons op