Mijn tweede leven. Na een niet-aangeboren hersenletsel

Mijn tweede leven. Na een niet-aangeboren hersenletsel

Tijdstip: 
12:00 - 13:00
Formaat: 
Presentatie

Portretten van mensen die getroffen zijn door een NAH – Niet-Aangeboren Hersenletsel – vormen de kern van dit boek. Mijn tweede leven' beschrijft hun zoektocht naar een nieuw leven. De getuigenissen hebben één rode draad: er was een leven voor en er is een leven na de hersenaandoening. Een breuk in de levenslijn markeert deze levens. Het tweede leven is een zoektocht, niet gemakkelijk, met veel pijn, vallen en opstaan, maar ook met nieuwe perspectieven. Het is weliswaar niet hetzelfde maar ook het tweede leven kan zin, betekenis, vreugde en geluk brengen. Het blijft evenwel vechten en zoeken.

Nieuwsbrief

Twitter

Wie van lezen houdt gaat vandaag, morgen of overmorgen naar #dewijver #opmeer, naar een grote #boekenbeurs. Alles voor een klein prijsje.
Geen nieuwsbrief deze week. Wel staan we zaterdag a.s. op de #boekenbeurs in de Hooglandse Kerk in #Leiden. Entree gratis. Vanaf 11 uur.
Tekeningen van Gitte Spee, oa bekend van Aap & Mol, zijn te koop op #Boekenbeurs #Utrecht. gittespee.nl pic.twitter.com/qmTPSIJ5sZ
Opbrengst #Boekenbeurs naar @HetVergetenKind. "De lege kleurplaat die deze kinderen hebben willen wij kleur geven." pic.twitter.com/pd4zUwpLTO
load more
Volg ons op