Het verhaal achter onze voeding

Het verhaal achter onze voeding

Tijdstip: 
14:00 - 15:00
Formaat: 
Debat
moderator: 
Lisbeth Imbo

Waar komt onze voeding vandaan? Waarom zijn mensen alleseters? Hoeveel E-nummers eet een mens dagelijks? Waarom vind je in onze viswinkels aan de Noordzee moeilijk Belgische vis? Van Dagelijkse kost tot Nooit meer diëten: al jaren zijn we in de ban van kookboeken en -programma’s. Maar wat (w)eten we eigenlijk? Hoe is onze voeding door de eeuwen heen geëvolueerd? De antwoorden lees je in Wat (w)eten we? De waarheid achter ons voedsel van Laurens De Meyer (Bond Beter Leefmilieu) en Van mammoet tot big mac. Een geschiedenis van onze voeding van dokter Staf Henderickx. Lisbeth Imbo gaat met hen in gesprek.

Nieuwsbrief

Twitter

Boekenbeurs: deze auteurs verkochten best. Lees het hier: buff.ly/2B4bmuI #boekenlezen #boekenbeurs #auteurs
Link to BOL(.)com sales page now on profile. New books added regularly. #Nederlands #Almere #boekwinkel #boekentwitter.com/i/web/status/9…
@slk8500 @Boekenbeurs @boekbe @StandaardBoek En aangezien Pieter Aspe volgend jaar waarschijnlijk niet meer wil kom… twitter.com/i/web/status/9…
Toch wel nuttig die @Boekenbeurs ! Pieter Aspe vindt er meer dan hij zoekt... Zeg dan nog dat er niets te beleven v… twitter.com/i/web/status/9…
Students day - Event en Content marketing lezingen in een hoek van de #boekenbeurs 10/11/2017 #itfactorytwitter.com/i/web/status/9…
Leuk #Aspe nieuws! #PieterAspe heeft een nieuwe vriendin. Hij ontmoete Els op de recente #Boekenbeurs in #Antwerpentwitter.com/i/web/status/9…
load more
Volg ons op