Het verhaal achter onze voeding

Het verhaal achter onze voeding

Tijdstip: 
14:00 - 15:00
Formaat: 
Debat
moderator: 
Lisbeth Imbo

Waar komt onze voeding vandaan? Waarom zijn mensen alleseters? Hoeveel E-nummers eet een mens dagelijks? Waarom vind je in onze viswinkels aan de Noordzee moeilijk Belgische vis? Van Dagelijkse kost tot Nooit meer diëten: al jaren zijn we in de ban van kookboeken en -programma’s. Maar wat (w)eten we eigenlijk? Hoe is onze voeding door de eeuwen heen geëvolueerd? De antwoorden lees je in Wat (w)eten we? De waarheid achter ons voedsel van Laurens De Meyer (Bond Beter Leefmilieu) en Van mammoet tot big mac. Een geschiedenis van onze voeding van dokter Staf Henderickx. Lisbeth Imbo gaat met hen in gesprek.

Nieuwsbrief

Twitter

Mooie kans om morgen meteen boeken voor jong en oud te scoren in @ANNA_Amstelveen Zoals ik al eerder tweette:’f fri… twitter.com/i/web/status/9…
Straatinterview: Lezen Marokkanen veel of weinig? (video) - bit.ly/2GcFbuB #marokko #lezen #boekenbeurstwitter.com/i/web/status/9…
Over de 'mysterieuze verdwijning van het allereerste feministische pamflet' - schrijfster @CatovanAa signeert vand… twitter.com/i/web/status/9…
Mijn kleine boekenschat van vandaag @Boekenbeurs Hoewel minder geslaagd dan voorgaande jaren maar heel blij met o.a… twitter.com/i/web/status/9…
load more
Volg ons op