De nieuwe hype in training: Rusten is het nieuwe sporten

De nieuwe hype in training: Rusten is het nieuwe sporten

Tijdstip: 
19:30 - 20:00
Formaat: 
Presentatie
Zaal: 

Kom te weten hoe vermoeid jouw lichaam is en hoe je kan herstellen. Sta scherper thuis, op het werk en bij het sporten. Tal van boeken en trainingsprogramma’s zetten duizenden mensen aan tot meer sport, gezonde voeding of andere training. Het enige probleem: ze vertrekken van een niet-vermoeid, universeel lichaam. En daar gaan ze al meteen in de fout. Verstandig trainen, eten of slapen is immers geen kwestie van blindelings standaardvoorschriften te volgen, maar van te weten in welke mate en op welke manier je lichaam vermoeid is. Jef Geys legt uit hoe je je levensstijl aanpast aan wat jouw lichaam nodig heeft op dat moment.

Nieuwsbrief

Twitter

Wie van lezen houdt gaat vandaag, morgen of overmorgen naar #dewijver #opmeer, naar een grote #boekenbeurs. Alles voor een klein prijsje.
Geen nieuwsbrief deze week. Wel staan we zaterdag a.s. op de #boekenbeurs in de Hooglandse Kerk in #Leiden. Entree gratis. Vanaf 11 uur.
Tekeningen van Gitte Spee, oa bekend van Aap & Mol, zijn te koop op #Boekenbeurs #Utrecht. gittespee.nl pic.twitter.com/qmTPSIJ5sZ
Opbrengst #Boekenbeurs naar @HetVergetenKind. "De lege kleurplaat die deze kinderen hebben willen wij kleur geven." pic.twitter.com/pd4zUwpLTO
load more
Volg ons op