Lena De Coninck

Lena De Coninck (Brasschaat, 1997) studeert Latijn-Moderne Talen aan het plaatselijke Atheneum. Na een bezoek aan het Anne Frank Huis in Amsterdam hield ze verschillende dagboeken bij. De Tweede Wereldoorlog, met name de Holocaust, liet haar niet meer los en in opstellen en schrijfwedstrijden kon ze haar schrijftalent aanscherpen. Vele aanmoedigingen van leerkrachten en een klassenuitje naar het gedenkteken van Breendonk gaven uiteindelijk de doorslag, wat resulteerde in haar debuutroman.

Signeersessies

Stand 209, 221 14:00 - 16:00
Stand 209, 221 14:00 - 16:00

Nieuwsbrief

Twitter

Wie van lezen houdt gaat vandaag, morgen of overmorgen naar #dewijver #opmeer, naar een grote #boekenbeurs. Alles voor een klein prijsje.
Geen nieuwsbrief deze week. Wel staan we zaterdag a.s. op de #boekenbeurs in de Hooglandse Kerk in #Leiden. Entree gratis. Vanaf 11 uur.
Tekeningen van Gitte Spee, oa bekend van Aap & Mol, zijn te koop op #Boekenbeurs #Utrecht. gittespee.nl pic.twitter.com/qmTPSIJ5sZ
Opbrengst #Boekenbeurs naar @HetVergetenKind. "De lege kleurplaat die deze kinderen hebben willen wij kleur geven." pic.twitter.com/pd4zUwpLTO
load more
Volg ons op