Hild Janssens

Hild Pauline Janssens (Tongeren, 1969) behaalde begin jaren negentig haar diploma handelsingenieur. Ze stapte meteen in het middelbaar onderwijs, waar ze nog steeds economische vakken onderwijst in de derde graad. Van jongs af aan was Hilds grootste passie echter lezen, en dan bij voorkeur lijvige historische romans. Na jaren met een hoofd vol verhalen te hebben gelopen, besloot ze eindelijk ook zelf de pen ter hand te nemen en begon ze aan Bloedbanden, het eerste deel van de trilogie De Kronieken van Goud & Bloed. Bloedbanden is een meeslepende historische roman geworden, bestemd voor young adults, en werd uitgegeven bij Uitgeverij Clavis.

Signeersessies

Stand 209, 221 13:00 - 15:00
Stand 209, 221 19:00 - 21:00

Boeken van deze auteur

Bloedbanden

Nieuwsbrief

Twitter

Wie van lezen houdt gaat vandaag, morgen of overmorgen naar #dewijver #opmeer, naar een grote #boekenbeurs. Alles voor een klein prijsje.
Geen nieuwsbrief deze week. Wel staan we zaterdag a.s. op de #boekenbeurs in de Hooglandse Kerk in #Leiden. Entree gratis. Vanaf 11 uur.
Tekeningen van Gitte Spee, oa bekend van Aap & Mol, zijn te koop op #Boekenbeurs #Utrecht. gittespee.nl pic.twitter.com/qmTPSIJ5sZ
Opbrengst #Boekenbeurs naar @HetVergetenKind. "De lege kleurplaat die deze kinderen hebben willen wij kleur geven." pic.twitter.com/pd4zUwpLTO
load more
Volg ons op